Denník toho dievčaťa

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prvá návšteva najlepšej kamarátky :)

Poznáte ten pocit keď prvý krát idete na návštevu do niekoho u koho ste ešte neboli? Mne sa to stalo včera a prekvapivo som sa tam cítila skoro ako doma :)
Kto by povedal že absencia v škole môže dopomôcť k tomu aby ste išli na návštevu do kamarátky u ktorej ste sa mali ocitnúť prvý krát a to s vedomím, že všetci budú doma? No tak ja teda rozhodne nie! Dúfala som že aspoň sa niekam zavrieme, ale to by nebola Maruška, keby ma vo veľkom nezačala predstavovať... Keď si ma začali odmeriavať cítila som sa nepríjemne ale keď to "skončilo" tak to potom už bolo úplne v pohode :) Avšak Martina (to je Maruškina mamina ale povedala aby som ju volala menom že jej vadí keď ju volám teta) si stále robila starosti... No aspoň vieme po kom to Maruška má... nakoniec sme to učenie uvrhli na vedľajšiu koľaj ale o to viac toho máme na zajtra keďže v piatok už musím "kľusať" do školy....

Čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014